Volg Woodlands

Jij hebt vragen, wij de antwoorden

Festival informatie

Uitstekend idee! Je fiets kan je gratis in de fietsenstallingen parkeren voor de deur van het terrein!

Fietsen of scooters die de weg of calamiteiten route blokkeren worden verwijderd.

Het Woodlands terrein is niet optimaal te bereiken met het OV gelukkig hebben wij daar een oplossing voor gevonden. Reis je met het OV ga dan naar Alkmaar Centraal station. Plan je reis naar Alkmaar met behulp van de NS reisplanner of via 9292.

Vanaf hier staat er een pendelbus klaar die je naar het Woodlands terrein brengt en vervolgens ook ’s avonds weer naar Alkmaar Centraal toe gaat. Via onze ticketwebsite kan je hier voor slechts €5 al een ticket voor aanschaffen. 

Houdt op de terugweg rekening met eventuele wachttijden bij de bus. Eventuele extra reistijd omdat je eerst nog bij je kluisje je jas wilt ophalen. En natuurlijk de vertrektijden van de laatste bus, de laatste bus vertrekt om 23:45, en eventuele laatste treintijden in het vervolg van je reis. 

Ook dat is geen probleem! Op loopafstand van het Woodlands terrein zijn er parkeervelden gecreëerd, parkeren kost €10, betalen kan bij de mensen van het parkeerveld via een tikkie of cash. 

Probeer wel zoveel mogelijk te carpoolen, het is niet alleen een stuk gezelliger maar het scheelt ook benzine en is beter voor het milieu. Of nog beter kom met de fiets en warm je benen alvast op voor de hele middag dansen! 

Navigatieadres: Oudtburghweg 3, 1862PX Bergen. Volg de bordjes voor “Woodlands Festival” naar het parkeerveld en de aanwijzingen van de verkeersregelaars voor het parkeren. 

Op Alkmaar centraal station vertrekt vanaf de achterzijde van het station de Woodlands Pendelbus. Tijden van de pendelbus naar Woodlands vind je hier. En de tijden voor de pendelbus weer terug naar Alkmaar station vind je hier.

Vertrek vanuit Alkmaar

Op Alkmaar Centraal Station loop je naar de achterkant van het station, niet de centrum kant maar de Bergerhof kant. 

Ga de trap af naar beneden. 

In de parkeervakken aan de rechterzijde staat de pendelbus richting Woodlands Festival!

 

Vertrek vanuit Bergen

Vanuit Bergen vertrekt de pendelbus vanaf zwembad de Beeck, molenweidtje nummer 2. 

Pendelbussen

4 stages

Foodlands

Doe-lands