Volg Woodlands

Club & House van onze lokale helden

Locals Stage

Rens with Benefits

Rens With Benefits brengt energieke house met een speciaal randje. Geïnspireerd door de klassieke house-scene combineert hij funky ritmes en basslines met elementen van soul en UK garage. Deze combinatie maakt zijn sound groovy, lichtvoetig en werkt aanstekelijk op de dansvloer.

Johnny Black

Hij speelden samen zijn maat (CHOCO) hun sounds al in verschillende clubs in Amsterdam zoals Escape Venue, Paradiso, Club Home, Panama en Ex Pornstar feesten in Zwitserland en Duitsland. In 2012 besloot Johnny Black zijn eigen weg te gaan. Hij wil zijn focus leggen op de muziek waar hij van houdt en de bezoekers blij mee maakt: Deep-Tech-Funky-House. 

Michael & Salinas

Deze mannen houden wel van een feestje! Ze zijn dan ook inmiddels door de wol geverfd. Je kent ze misschien wel van de avonden in de Taverne, De vroegere Bergermeermin, Club 40 of Finally Fiesta. Zij maken elke plek gezellig met disco tot house. Als echte Bergenaren kunnen zij op deze stage niet ontbreken!

Salt & Pepper

Door hun gedeelde passie voor
muziek vormden vriendinnen
Linsey en Julya in 2018 een dj
duo. Onder de naam Salt & Pepper
timmeren zij sindsdien flink aan de
weg. Tijdens hun sets creëren de dames
een unieke mix van funky house,
disco grooves en exotische
accenten. Door hun hoge
energielevel en interactie met het
publiek, weten de dames wel raad
met de dansvloer!

Snoodaards

Snoodaards zijn twee door de wol geverfde muzikale schobbejakken uit Alkmaar. De Snoodaards zijn ontstaan uit een samenwerking tussen twee gasten die een grote gedeelde passie hadden, en besloten om hier vooral veel lol mee te hebben. Draaitafels, drumcomputers, DAW’s: alles waar een dikke groove mee gemaakt kan worden, wordt vakkundig en met veel plezier bediend door deze snode kerels. Obscure tech, stoffige afrohits; niemand weet hoe of waar deze jongens de dag zijn begonnen, dus bereid jezelf voor op een bonte mix van jewelste.

Pendelbussen

4 stages

Foodlands

Doe-lands

woodlands kan niet groeien zonder

Onze partners