house & disco van onze lokale helden

Locals Stage

Hugo Joss

Hugo Joss had al vroeg de liefde voor muziek en begon al te draaien toen hij nog maar 14 jaar oud was. Het begon pas echt toen hij resident dj werd van het populaire en eerste dj cafe van Alkmaar, The 5th Element op het Waagplein! Ondertussen heeft Hugo Joss er al ontelbare draaiuren opzitten en organiseert hij tegenwoordig ook het populaire Finally Fiesta Festival in Alkmaar

Johnny Black

Hij speelden samen zijn maat (CHOCO) hun sounds al in verschillende clubs in Amsterdam zoals Escape Venue, Paradiso, Club Home, Panama en Ex Pornstar feesten in Zwitserland en Duitsland. In 2012 besloot Johnny Black zijn eigen weg te gaan. Hij wil zijn focus leggen op de muziek waar hij van houdt en de bezoekers blij mee maakt: Deep-Tech-Funky-House. 

Michael & Salinas

Deze mannen houden wel van een feestje! Ze zijn dan ook inmiddels door de wol geverfd. Je kent ze misschien wel van de avonden in de Taverne, De vroegere Bergermeermin, Club 40 of Finally Fiesta. Zij maken elke plek gezellig met disco tot house. Als echte Bergenaren kunnen zij op deze stage niet ontbreken!

Rob b2b rob

Deze vrienden hebben elkaar ontmoet in het nachtleven van Bergen. Er was snel een klik toen bleek dat beide een passie hebben voor elektronische muziek. Beide hebben in 2017 hun debuut gemaakt op Woodlands Festival en keren dit jaar terug met een Indie Dance B2B set.

snoodaards

Draaitafels, drumcomputers, DAW’s: alles waar een dikke groove mee gemaakt kan worden, wordt vakkundig en met veel plezier bediend door deze snode kerels. Vrolijke groovy/warme dansbare house, voor iedereen toegankelijk met een flinke knipoog naar disco, dus bereid jezelf voor op een bonte mix van jewelste.

tba

Nog even geduld maar ook dit plekje wordt snel gevuld!

Pendelbussen

3 stages

Foodlands

Doe-lands

woodlands kan niet groeien zonder

Onze partners