Volg Woodlands

Jij hebt vragen, wij de antwoorden

Festival informatie

Woodlands Festival 2022 is op zaterdag 28 mei op de IJsbaan in Bergen. Het adres van het festivalterrein is Oudtburghweg 3, 1862 PX in Bergen.

Ben je 18+ dan ben je van harte welkom op het Woodland Festival dit jaar!

Helaas is er op het festivalterrein geen ruimte voor kluisjes. Knoop je jasje om je middel en neem een kek heuptasje mee!

Gevonden voorwerpen worden backstage bewaard. Iets verloren? Stuur een mailtje naar info@woodlandsfestival.nl, dan kun je na afloop van het festival je verloren voorwerp bij ons ophalen.

Dat mag uiteraard. Zorg wel dat je een medische verklaring bij hebt om verwarring bij de entree te voorkomen.

Ja dat is mogelijk, maar houd er rekening mee dat niet alle ondergrond even rolstoelvriendelijk is. Via de rijplaten zijn de meeste plekken echter goed te bereiken.

De kaartverkoop voor Woodlands Festival 2022 begint op vrijdag 1 april.

De ticketprijzen worden in kleine stapjes verhoogd naarmate het festival dichterbij komt. Zeker weten dat je voor een leuk prijsje naar Woodlands kunt? Koop je kaarten dan zo snel mogelijk. Hoe langer je wacht, hoe hoger de prijs!

Wij geven geen refunds, maar de tickets zijn niet naamsgebonden. Je kunt je ticket dus gewoon weggeven of verkopen als je verhinderd bent!

Het is altijd vervelend als er iets mis gaat. Ben jij precies die pechvogel waarbij het mis gaat? Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@woodlandsfestival.nl, dan kijken wij waar het mis is gegaan en zorgen we samen voor een oplossing!

Nee, je studentenpas is geen geldig legitimatiebewijs. Alleen paspoorten, identiteitskaarten of rijbewijzen mogen gebruikt worden om je te legitimeren bij de entree.

Helaas, het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Gelukkig zorgen wij er voor dat er genoeg eten en drinken te krijgen is op het terrein!

Helaas, het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Gelukkig zorgen wij er voor dat er genoeg eten en drinken te krijgen is op het terrein!

Jazeker! Earplugs zijn verkrijgbaar bij de barren.

Er worden geen sigaretten verkocht op het festivalterrein. Zorg dus dat je genoeg te roken mee neemt 😉

Het bezitten en gebruiken van drugs is niet toegestaan. Onze beveiligers controleren hierop bij de entree en op het festivalterrein. Alcohol is toegestaan voor bezoekers vanaf 18 jaar. Het overtreden van deze huisregels kan leiden tot ontzegging van de toegang tot het festival.