Volg Woodlands

Topartiesten op het livepodium

Earth Stage

SPLENDID

Splendid is al jaren een bekende speler in Europa. De live-shows zijn een ervaring waar de vonken van af spatten! Frontman Patrick Schmitz zweept het publiek op tot het dak eraf vliegt. Met Sicco van Grieken (gitaar), Bart Kerckhoff (bas) en Sven van Wijk (drums) als ijzersterkte ritmesectie ligt er een basis van gewapend beton. Als de twee blazers Jort en Bart Goderie de melodie tot leven brengen is er geen ontkomen aan… Strik je veters, tape je slippers aan je voeten, wie niet danst is af! Al sinds 2001 is Splendid actief in de (inter)nationale pop-scene met optredens op o.a. Lowlands, Zwarte Cross, Concert@Sea, Sziget, Paaspop, Fusion Festival Berlijn, Parkpop en Live On The Beach.

BINTANGS

Bintangs is een van de oudste Nederlandse popgroepen. De groep werd in 1961 opgericht door Frank en Arti Kraaijeveld. De band staat bekend om zijn ruige Rythm & Blues en het rauwe stemgeluid van Frank Kraaijeveld.  Bintangs is nog steeds een enorm energieke band die elke zaal in vuur en vlam zet. Het zestigjarig bestaan kon vorig jaar niet worden gevierd, dus dat gebeurt dit nu alsnog met een tournee, een boek (Be Frank) en een nieuwe cd (These Hands). ‘Ridin’ on the L & N’, ‘Mona Lisa’ en ‘Travelling in the USA’ zijn enkele van de vele hits die De Bintangs op hun naam hebben. De Bintangs zijn onlangs opgenomen in de Dutch Blues Foundation’s Hall of Fame. 

EYECLOSER

Deze mannen uit Bergen zijn de eerstvolgede artiesten uit dit dorp die Nederland gaan veroveren! Sluit je ogen en betreed de wereld van Eyecloser. Waar we de frustraties van het leven samen vieren met een kleurrijke rockshow met vette riffs en frisse melodieën, gespeeld door een jonge, hongerige band.

CONVOI EXCEPTIONAL

Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning. Rock en Roll in har(d)t en nieren. De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld: Paradiso, Lowlands, Oerol, de Parade, Zwarte Cross, Pinkpop, Wildeburg, Surfana, Into
The Woods enzovoort. Na hun weergaloze optreden op Woodlands Festival in 2022 wilde we ze direct weer vastleggen voor dit jaar!

THE ZANDERS

The Zanders brachten hun zomers vissend door in de haven van Hoorn. Op deze lange zomernachten, met muziek zoals The Beatles, Wilco, Antonio Carlos Jobim en Masayoshi Takanaka spelend op een bluetooth speaker, is het idee van The Zanders ontstaan. The Zanders combineren hun inspiraties met een jeugdige energie in hun debuutalbum Losing Control.

Pendelbussen

3 stages

Foodlands

Doe-lands

woodlands kan niet groeien zonder

Onze partners