topartiesten op het hoofdpodium

Earth Stage

jungle by Night

Deze 9 koppige festivalband zorgt overal voor een ongekende sfeer. In de afgelopen tien jaar verzorgde Jungle by Night spetterende shows op ruim 600 festivals en podia in 34 landen, en op 28 mei bij ons in Bergen!

Handsome poets

Handsome Poets speelt voor hun 10 jarig jubileum een speciale unplugged festival set!
Deze “nieuwe stijl” is een fantastische mix van warmte, ritme en energie. Een perfecte mix voor zon, bier en dus festivalsfeer!

Jack and the weatherman

Wij weten zeker dat jij hun muziek eerder hebt gehoord! Jack and the Weatherman scoorden namelijk megahit na mega-hit, met meer dan 50 miljoen streams en luisteraars over de hele wereld én een Gouden Plaat voor Till The Sun Comes Up! 

Rauw & Teder

Rauw & Teder is de nieuwe band van Jeroen Booy (ex drummer van The Scene). Ze spelen een geheel eigen repertoire van stevige rock & roll afgewisseld met hits uit het verleden van o.a. The Scene en de Dijk.

Convoi exceptional

Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Rock en Roll in har(d)t en nieren. 

Anna-rose clayton

Deze Amsterdamse-Britse zangeres dompelt zich onder in hedendaagse catchy electropop. Stond net voor Corona nog op ESNS, verkocht Cinetol uit en stond in voorprogramma’s van artiesten als Kae Tempest, RUEL en Carly Rae Jepsen.

Pendelbussen

3 stages

Foodlands

Doe-lands

woodlands kan niet groeien zonder

Onze partners