Volg Woodlands

De beste DISCO | 90's & Hitjes vanuit een Pink Church!

Church Stage

EINDBAAS

Er kan er maar een de baas zijn! Deze vlieger gaat zeker op voor Thomas J. Vos A.k.a. De Eindbaas! Die na het domineren van de game wereld, nu zijn oog-hand coördinatie en verbluffend tactisch inzicht gebruikt, om het publiek in vervoering te brengen met zijn uitgebalanceerde mix van House, Funk, Disco, en nog veel meer. Een actief dj bestaan sinds 2008, gedraaid van Lowlands, Ekko Utrecht , Bret Amsterdam, Gramdioze Koningsdag Alkmaar en nog veel meer. 

SWEET LE FREAK

Als je nog niet van Sweet Le Freak houdt, ga je dat doen als je op de dansvloer staat en hij het nummer draait dat jij precies op dat moment wilde horen. Want dankzij jarenlang tot in de kleine urtjes in clubs te hebben gedraaid, weet hij waarmee je dames pleast en waarop heren lekker gaan. Deze man voelt de vibe van zijn publiek als geen ander aan.

FRESHFIELD

Hitjes, hitjes en nog meer hitjes! Met Martijn achter de draaitafels weet je in ieder geval dat er meegezongen gaat worden op die hits van toen en dat stilstaan onmogelijk wordt. Speciaal voor Woodlands Festival stoft hij de allerbeste hits af voor een legendarische set!

TOM SCHIPHORST

Deze Bergense DJ staat al meer dan 10 jaar op meerdere feesten en festivals in binnen en buitenland. Na een paar jaar van stilte pakt hij zijn passie weer op en hij zal op Woodlands laten zien dat hij weer volledig terug is!

MICHAEL & SALINAS

Deze mannen houden wel van een feestje! Ze zijn dan ook inmiddels door de wol geverfd. Je kent ze misschien wel van de avonden in de Taverne, De vroegere Bergermeermin, Club 40 of Finally Fiesta. Zij maken elke plek gezellig met disco tot house. Als echte Bergenaren kunnen zij op deze stage niet ontbreken!

Pendelbussen

3 stages

Foodlands

Doe-lands

woodlands kan niet groeien zonder

Onze partners