Volg Woodlands

Epische house & techno vanuit een shelterstage

Fire Stage

Dimitri

Dimitri is één van de grondleggers van de dancescene in Nederland. Na bijna 40 jaar platen draaien zou je hem een ​​echte veteraan kunnen noemen, bekend om zijn enorme sensitiviteit, gevoel en mix skills. Optredens over de hele wereld heeft hem verrijkt als mens en door zijn roots in Bergen kan hij niet ontbreken op deze nieuwe editie van Woodlands Festival!

Olivier Weiter

Olivier Weiter is een dj met een onvergetelijk geluid en een unieke uitstraling. Een handelsmerk van slimme house-muziekesthetiek, melodieuze technobeats en het griezelige vermogen om de zintuigen vanaf elk podium te hypnotiseren. Weiter staat bekend om zijn blote voeten, moxie-optredens, waarbij hij de energie van het publiek diep haalt en hen betovert met zijn WEITER-geluid – een mix van techno met melodieuze invloeden. Vraag een vaste bezoeker van underground houseparty’s naar Weiter en ze zullen het beamen!

RENE ENGEL B2B KID CULTURE

Deze twee regionale helden zijn graag geziene gasten in Bergen en omstreken en organiseren o.a. de uitverkochte KOMA feesten in Paradiso. Beïnvloed door hun liefde voor een breed scala aan stijlen (denk aan jazz, reggae, hiphop en funk) zetten zij gezamenlijk de Fire stage in vuur en vlam en zorgen zij voor herkenbare tonen. In het verleden actief op festivals als 18hrs Festival, Amsterdam Open Air, Shoeless Festival, Sonar Barcelona en 12 Inch City.

Brigitte

Brigitte bestormt de Nederlandse dancescene met haar unieke mix van Techno en atmosferische wereldse klanken. Met haar ogen op de dansvloer gericht, mixt Brigitte slim de klanken van Bart Skills met Victor Ruiz en Layton Giordani. Absoluut geen newbee in het nachtleven en ze wordt omringd door de meest gevraagde techno-dj’s in de scene.

ARYAN (HOUSE SET)

Hij staat al meer dan 10 jaar achter de draaitafels. Wat begon met het draaien van allround genres op verjaardagen en bruiloften, groeide uit tot een rocksteady techno dj. Hij speelde op meerdere festivals samen met bekende artiesten als DIØN, Benny Rodrigues, Ana Lilia, Vera Grace en JÅNKS.  Special voor Woodlands brengt hij zijn houseset ten gehore waar je van zult smullen!

Van lokaal naar regionaal tot landelijk erkende artiesten

line up release
15 april

Earth (POP)

Op het hoofdpodium komen kun je live optredens verwachten van uiteenlopende artiesten en een aflsuiter van formaat!

Fire (house & techno)

Deze regionaal en landelijk gewaardeerde DJ’s zetten je in vuur en vlam op de House en Techno stage van Woodlands!

Locals (DISCO)

Geen Woodlands zonder onze lokale helden! Op het knuste stukje van het Woodlands terrein maken de locals de dag legendarisch.

Pendelbussen

4 stages

Foodlands

Doe-lands

Woodlands Festival kan niet groeien zonder