Programma & line-up zondag 28 mei 2017

Programma & line-up zondag 28 mei 2017

AFTER THE SATERDAY THRILL COMES THE SUNDAY CHILL - 13.00 – 22.00 uur: Waar het op zaterdag vooral draait om samenwerkende jongeren met een passie voor muziek en cultuur gaat het op de gratis toegankelijke zondag vooral om een gemoedelijke sfeer, artiesten met een bijzonder verhaal en kleinschalig intiem genieten en om goed lokaal eten met een bijzonder verhaal. Deze dag biedt talloze mogelijkheden om ontspannen te genieten van een groot en divers aanbod voor jong en oud.

 

 

Lokale en landelijke bekende singer-songwriters en akoestische bandjes zullen voor heerlijke ontspannen muziek zorgen. Alle muzikanten van Woodlands zijn gevraagd om deze dag samen een jamsessie neer te zetten. Daarnaast kun je zelf ook nog mee doen aan bijvoorbeeld percussie workshops.

De zondag is door de relaxte sfeer en het grote aanbod aan kinderactiviteiten uitermate geschikt om met het hele gezin te bezoeken. Naast de muziek en eetgelegenheden is er een grote kinder-area waar aan van alles gedacht is. Zo kunnen de kleinste bezoekers zich volop vermaken met leuke workshops, speelactiviteiten en heerlijke (biologische) versnaperingen. Thema’s als bewustwording en duurzaamheid worden wederom op het hele festival doorgevoerd. Zo is er de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops of gewoon leuke spullen te kopen bij de marktkramen.

Dit jaar muziek van o.a. Barnyard tea, jazz zangeres Sara Bax. singer-songwriters Tearex en Kiek en ook Alkmaarse muziektheatergroep Oberon+.

1) Roestkapers stage zondag
13:00 – 14:00 Live Jamsessie*
14:00 – 15:00 Sara Bax
15: 00 – 16:00 Tearex
16:00 – 17:00 Barnyard Tea + special guests
17:00 – 18:00 Oberon+
18:00 – 18:30 Kiek
18:30 – 22:00 Live Jamsessie

De zondag is niet uitversterkt.
Er is wel op het hoofdpodium en meerdere spannende hoekjes op het terrein veel ruimte voor jamsessies. Neem je instrumenten en bevriende muzikanten mee en laat je met bekenden en nieuwe vrienden verleiden tot onverwachte muzikale uitspattingen.

2.) Kinderfestival
Rad van Fortuin met leuke prijsjes
Meespeel Theater voor kinderen
Skippy Kudde
Schminken

3.) Woudlounge
14:00 Mijke d'Hondt (singersongwriter)
15:00 Almshouse (eigenwijze chille pop/rock)
16:00 Mr Stone & The Black Dogs (rock in akoestisch jasje)
17:00 Qzu (akoestisch trio)
18:00 Jonathan Coughlan & The Good Folks (southern rock)

4.) Veldprogrammering
Techniek Plein
Festival Warming up
Discover Your Roots
Japanse penseelkunst workshop
Eva’s Mozaikworkshop
PostOde
Yoga sessies

5.) Silent Disco
Lekker de zondag nog even nagenieten en dansen in de Silent Disco?
Laat je lekker verrassen, iedereen mag het podium komen pakken en plaatjes draaien.

Mis niets!

Laat je e-mailadres achter en mis niets meer. Winacties, gadgets, give-away's en nog veel meer, we versturen het altijd het eerst aan onze nieuwsbriefleden.

Contact

Stichting Woodlands
Stuur ons een e-mail