Over Woodlands

Over Woodlands

Woodlands Festival... wat is dat dan? Woodlands is een gevoel, een sfeer, een bijeenkomst van blije open geesten. Op onze site vind je een epische film.

Op het festival kun je alles verwachten maar verwacht er maar liever niets van. Ben je op zoek naar een dag om nooit te vergeten? Voor één dag een nieuwe familie. Waarvan je broeders en zusters je zullen verbazen. Samen met elkaar op of juist onder de tafel dansen! Onder de legendarische Woodlands boom zitten. Ronddwalende theater en standups tegen het lijf lopen. Een ijskoud biertje drinken.

Woodlands heeft de afgelopen 5 jaar bewezen een springplank te zijn voor nieuw talent. Meerdere bands DJ's en singer-songwriters wonnen de grote prijs van Nederland en andere nominaties na een optreden op Woodlands. De line-up? We garanderen jou een topdag, en met die muziek komt het wel goed. Van kleine liedjes, tot metal of techno, wij zorgen dat niemand iets te kort komt. Tot nu toe zorgden we ieder jaar voor een verrassing op muzikaal en cultureel creatief gebied waar tot nu toe nog steeds over nagebabbeld wordt.

Ben je nu al (nog steeds) jong, wild en enthausiast? Laat je dan horen via Facebook met jou krankzinnige of bescheiden idee en wie weet wordt ook jij onderdeel van het Woodlands DNA.

Mis niets!

Laat je e-mailadres achter en mis niets meer. Winacties, gadgets, give-away's en nog veel meer, we versturen het altijd het eerst aan onze nieuwsbriefleden.

Contact

Stichting Woodlands
Stuur ons een e-mail