Foodlands & Moodlands

Na het overweldigende succes van Foodlands dat vorig jaar zijn eerste editie beleefde is er dit jaar Moodlands. Moodlands is de relaxte zondag ervaring voor het hele gezin en iedereen die van gemoedelijke muziek en topsfeer houdt. Met onversterke muziek en alleen het allerbeste (biologische) eten heb je een zonovergoten dag van sfeervolle vermaak en smaak! Gelukkig kun je ook zaterdag genieten van al dat lekkers. Foodlands is daarom de naam voor het het eetgedeelte van de twee dagen Woodlands. Moodlands is de naam voor de zondag.

Voor de muziekprogrammering kijkt u hier

De volgende unieke smaaksensaties zijn zowel zaterdag als zondag aanwezig. Zaterdag ligt de focus op de Woodlands programmering. Zondag ligt de focus op de streekgebonden gerechten en de singer- songwriters. De zondag wordt gemaakt door en voor de bezoekers. Met open podia en acts is het met recht een dag om niet te missen.

Organic staat dit jaar voor de 3e keer op Woodlands festival. Ook dit jaar is de dag na Woodlands, Moodlands, een heerlijke middag en avond met meer eten en drinken omlijst met lekkere muziek. Organic voorziet de artiesten en crew van een 100% lekkere en organic catering, Chef Jantine, zwaait de scepter en tovert de hamburgers en pannekoeken met onze ingrediënten.

Wij brengen op een aantrekkelijke manier traktaties voor kinderen. Onze biologische suikerspin, popcorn en ander lekkers, verkopen wij vanuit een knalroze opblaaskasteeltje. Alle producten bevatten geen chemische kleur, geur- en smaakstoffen. Ons verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar.

Rhea’s Veda laat zien hoe je op een vrolijke en bewuste manier kunt snoepen.

SHZZL houdt van kruiden en bloemen. Ze hebben altijd al een plek gehad in de keuken, als medicijn, in parfum en rituelen. Wij stoppen de krachten uit de plantenwereld in onze dranken. SHZZL is lokaal geproduceerd. For the love of herbs, SHZZL!

Lisanne en Danielle bieden je vanuit hun opgeknapte bakbrommer SKOFTIG overheerlijke Quesadillas: chicken or veggie. #skoftiglekker

Lokaler dan Boer Jeroen ga je het niet vinden. Zijn vlees komt van dieren die letterlijk om de hoek van Woodlands Festival in de wei staan. Lokale lever proeverij, kleine barbeque en broodje bal
Mama Kookt is ondertussen een vertrouwde naam op Woodlands met o.a. Verse friet en mama kookt maaltijd
Job Versteeg Een begrip voor eenieder die Bergen eerder bezocht. Deze kunstenaar legt zijn liefde in zijn zelf gevangen (Bergen aan Zee) gevangen exclusief gerookte vis.
Egideo (Restaurant Zusters)voor Ambachtelijke ijsjes om je vingers bij af te likken!
Bus Unlimited Ons assortiment varieert van Italiaans schepijs, verse smoothies en shakes, scroppino's, mojito's en versgebakken Brusselse wafels tot Mediterrane panini's, latte art.
Fair Food Productions komt dit jaar met o.a. Falaffel, soep, kip, couscous
Pizza Kunda Wij maken heerlijk hete pizza's, ter plekke met liefde vers bereid en belegd. In de traditionele houtgestookte oven krokant gebakken en afgesprenkeld met kruiden en een eigengemaakte knoflook-basilicumolie.Tot Woodlands!
Woodlounge Bekend van Magneet Festival, zeer toegankelijk! Broodje beenhampanini's en cocktails
Foodlands kibbeling Verse MSC kibbeling van echte Kabeljouwwangetjes
Petra Koffie karretje
Leonie & friends handlezen en hemelse hapjes,  salade, soepje, zoetigheden. taart en quiche

Bij alle eetgelegenheden kunt u met Woodlands munten die u bij de kassa's kunt halen betalen.

Mis niets!

Laat je e-mailadres achter en mis niets meer. Winacties, gadgets, give-away's en nog veel meer, we versturen het altijd het eerst aan onze nieuwsbriefleden.

Contact

Stichting Woodlands
Stuur ons een e-mail